.ME premium domeni

.Me premium imena su veoma vrijedni domeni kao što su ključne riječi i generički pojmovi koji, usljed svoje višeznačnosti i sposobnosti da se lako pamte na jednostavan način kreiraju poziv na akciju i dopadljivu marketinšku poruku. Pokušajte samo da zaboravite sajtove kao što su About.Me, Return.Me ili Join.Me.  Veliki broj .ME premium imena već su prerasla u onlajn servise koji imaju ogroman broj korisnika, a naša najbolja premium imena mogu se alocirati putem, Programa za premium domene. Ukoliko imate dobru ideju spremni smo da vam dodijelimo premium domen! Spisak domena dostupan je u tabeli ispod:

Do sada je dodijeljen veliki broj .Me premium imena od kojih su neka jedni od najpopularnijih servisa za skraćivanje internet adresa kao što su Fb.Me (Facebook), Wp.Me (WordPress) i Ti.Me (Time časopis) i sajtova poput News.Me (šalje napopularniji sadržaj sa platformi kao što su Facebook i Twitter.), Ga.Me (platforma za kreiranje i igranje onlajn igrica), About.Me (jedan od najboljih alata za kreiranje ličnih stranica na internetu), Join.Me (servis za onlajn sastanke) i Blog.Me (platforma za blogove u Južnoj Koreji).

Uvijek smo spremni da sarađujemo sa kompanijama, startapima, onlajn zajednicama i preduzetnicima koji žele da izgrade brend na smislenom .Me domenu. Stoga pošaljite aplikaciju i uparite vašu najbolju ideju sa pravim domenom. Molimo vas da prije slanja aplikacije pročitate Kriterijume za dodjelu premium domena i Ugovor o dodjeli premium domena.

Prilikom ispunjavanja formulara unesite što je moguće više detalja o budućem korišćenju željenog domena, vašoj profesionalnoj biografiji i marketing planu.

Prijavi se
 Kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kavih pitanja. Spremni smo da vam pomognemo da pokrenete servis na vašem .Me domenu!

Aukcije

Aukcije .Me premium domena organizuju se u saradnji sa vodećim onlajn platformama za aukcije. U narednom periodu nema planiranih aukcija domena, a za dosadašnje rezultate vidite tabelu ispod.

 Premium domen  Aukcija Cijena
 date.me  TRAFFIC, New York 70,000 $
 love.me  DOMAINfest, Santa Monica 32,000 $
 like.me  SnapNames online auction 26,500 $
 teach.me  NameJet online auction 20,100 $
 ask.me  TRAFFIC New York  20,000 $
 trade.me  SnapNames  18,501 $
 buy.me  TRAFFIC New York  17,500 $
 click.me  SnapNames  17,200 $
 contacts.me  Sedo  15,600 $
 host.me  NameJet  15,200 $
 loan.me  TRAFFIC New York  15,000 $
 map.me  SnapNames  14,500 $

Terms and Conditions

Copyright © Domain.me, 2008-2019