.ME premium domeni

.Me premium imena su veoma vrijedni domeni kao što su ključne riječi i generički pojmovi koji, usljed svoje višeznačnosti i sposobnosti da se lako pamte na jednostavan način kreiraju poziv na akciju i dopadljivu marketinšku poruku. Pokušajte samo da zaboravite sajtove kao što su About.Me, Return.Me ili Join.Me.  Veliki broj .ME premium imena već su prerasla u onlajn servise koji imaju ogroman broj korisnika, a naša najbolja premium imena mogu se alocirati putem, Programa za premium domene. Ukoliko imate dobru ideju spremni smo da vam dodijelimo premium domen! Spisak domena dostupan je u tabeli ispod:

Do sada je dodijeljen veliki broj .Me premium imena od kojih su neka jedni od najpopularnijih servisa za skraćivanje internet adresa kao što su Fb.Me (Facebook), Wp.Me (WordPress) i Ti.Me (Time časopis) i sajtova poput News.Me (šalje napopularniji sadržaj sa platformi kao što su Facebook i Twitter.), Ga.Me (platforma za kreiranje i igranje onlajn igrica), About.Me (jedan od najboljih alata za kreiranje ličnih stranica na internetu), Join.Me (servis za onlajn sastanke) i Blog.Me (platforma za blogove u Južnoj Koreji).

Uvijek smo spremni da sarađujemo sa kompanijama, startapima, onlajn zajednicama i preduzetnicima koji žele da izgrade brend na smislenom .Me domenu. Stoga pošaljite aplikaciju i uparite vašu najbolju ideju sa pravim domenom. Molimo vas da prije slanja aplikacije pročitate Kriterijume za dodjelu premium domena i Ugovor o dodjeli premium domena.

Prilikom ispunjavanja formulara unesite što je moguće više detalja o budućem korišćenju željenog domena, vašoj profesionalnoj biografiji i marketing planu.

Prijavi se
 Kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kavih pitanja. Spremni smo da vam pomognemo da pokrenete servis na vašem .Me domenu!

Aukcije

Aukcije .Me premium domena organizuju se u saradnji sa vodećim onlajn platformama za aukcije. U narednom periodu nema planiranih aukcija domena, a za dosadašnje rezultate vidite tabelu ispod.

 Premium domen  Aukcija Cijena
 date.me  TRAFFIC, New York 70,000 $
 love.me  DOMAINfest, Santa Monica 32,000 $
 like.me  SnapNames online auction 26,500 $
 teach.me  NameJet online auction 20,100 $
 ask.me  TRAFFIC New York  20,000 $
 trade.me  SnapNames  18,501 $
 buy.me  TRAFFIC New York  17,500 $
 click.me  SnapNames  17,200 $
 contacts.me  Sedo  15,600 $
 host.me  NameJet  15,200 $
 loan.me  TRAFFIC New York  15,000 $
 map.me  SnapNames  14,500 $

Terms and Conditions

Copyright © Domain.me, 2008-2019

doMEn d.o.o. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us: Email, Direct Mail, Customized online advertising. You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at newsletter@domain.me. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking "subscribe", you agree that we may process your information in accordance with these terms.
We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.