Izrazi se!

Samo jedan korak te dijeli od imena domena iz tvojih snova. Personalizuj svoj blog, biznis ili veb sajt. Pusti mašti na volju!

HEXONET

HEXONET

€2.90 .ME domain first-year registration

Your website is all about you – so why not go with a .ME? Use this limited promotion with HEXONET to register your personal .ME domain for only €2.90 (first-year registration). Take control over your public persona today!

Get it now!

GoDaddy

GoDaddy

£2.99 .ME domain first-year registration

Every empire had to have that first building block – make yours .ME. Register your personal .ME domain for just £2.99 (first-year registration) and take a look at various other services GoDaddy has to offer. Pairing your .ME with an email account or hosting is always a winning idea.

Get it now!

Gandi.net

Gandi.net

€4 .ME domain first-year registration with two mailboxes and an SSL

Take advantage of Gandi’s 75% discount and get your .ME domain with 2 mailboxes of 3 GB, unlimited aliases and forwarding, SSL and DNSSEC for only 4 EUR

Get it now!
choo

Premium names are highly valuable .Me domains, such as key-words and generics, which naturally create call-to-action and catchy marketing messages chiefly due to their memorability and multiplicity of meaning. A number of .Me premium names have already been turned to successful online services receiving tons of traffic.

Read more about premium names or Search for another domain name

HEXONET

HEXONET Get it now!

GoDaddy

GoDaddy Get it now!

Gandi.net

Gandi.net Get it now!

Program društveno odgovornog poslovanja

Vjerujemo da kompanije, kao neraskidivi dio zajednice u kojoj posluju, moraju u istu i da ulažu. Bilo da se radi o učenju srednjoškolaca programiranju, organizovanju radionice za usavršavanje prezentacionih vještina za startapove ili dodjeljivanju stipendija nadarenim učenicima, vjerujemo da je razmjena znanja najefikasniji način individualnog i kolektivnog napretka.

Kompanija doMEn je posvećena kreiranju i ulaganju u programe edukacije za djecu i mlade širom Crne Gore, kao i pružanju podrške razvoju lokalnog digitalnog ekosistema. U prethodnih 11 godina poslovanja, kroz program društveno odgovornog poslovanja, uložili smo u crnogorsku zajednicu preko milion eura. Pročitaj izvještaj o inovativnim projektima koji su sprovedeni u ovom periodu.

Preuzmi naš DOP izvještaj
.ME je nešto lično

.ME označava MENE (ličnu zamjenicu) u mnogim jezicima, i širom svijeta se koristi za izgradnju i predstavljanje online ličnog brenda.

.ME je idealan za Pozive na akciju (CTA)

Svaka interakcija se broji! .ME direktno poziva korisnike vaših usluga ili proizvoda kroz upotrebu imena kompanije u pozivu na akciju.

.ME je domen kome se vjeruje

Za nas je bezbjednost na prvom mjestu. U tom cilju na dnevnoj bazi provjeravamo da se .ME domeni ne zloupotrebljavaju. Korisnici .ME domena takođe mogu da aktiviraju DNSSEC.

.ME je dobar za SEO

.ME domeni funkcionišu isto kao i generički domeni .com, .net i .org, i Google ih tretira na isti način, dakle, ne kao lokalni domen.

.ME Premium imena domena

.ME Premium imena su veoma vrijedni .ME domeni, kao što su na primjer ključne riječi i domeni koji se sastoje iz jednog ili dva karaktera, i koji prirodno označavaju pozive na akciju i upadljive marketinške poruke. Do danas, stotine .ME premium domena postali su adresa za sajtove i aplikacije sa milionima korisnika. Kako bismo pojednostavili registraciju .ME premium domena, i ohrabrili svakoga ko želi da lansira svoj sljedeći uspješni projekat da to uradi na .ME domenu, odlučili smo da, domene koji su do sad bili raspoloživi ekskluzivno kroz Razvojni program, ponudimo po “buy-now” cijenama (kupi-sad).

O Premium imenima domena

Uspješni Premium domeni:

Da li je tvoj .ME domen i dalje dostupan?

Registruj svoj .ME domen danas (možda će već sjutra biti zauzet)!

O .ME

Šta je .ME

Šta .ME označava, ko upravlja njime i zašto?

.ME kao Crna Gora

Kratka lekcija iz istorije i geografije.

.ME kao kompanija

Upoznaj strukturu naše kompanije i viziju koja nas okuplja.

.ME tim

Tim ljudi koji radi u kompaniji doMEn se sastoji od 6 raznolikih, kreativnih individualaca.

.ME CSR

.ME podržava zajednicu. Pogledaj naše društveno-odgovorne projekte.

.ME je domen koji se koristi kako bi se nečije prisustvo na internetu učinilo ličnim, a takođe predstavlja i nacionalni internet domen najvišeg nivoa (ccTLD) za Crnu Goru. Ovaj domen ima sve što je potrebno u digitalnoj eri – ima ličnost, kratak je i sladak, bezbjedan, idealan za pozive na akciju i prikladan je za SEO.

Još uvijek nisi dio .ME zajednice?

Vrijeme je da se pridružiš .ME porodici i stvoriš online prisustvo koje je jednako nezaboravno i inspirativno kao i tvoja offline ličnost.

Registracioni partneri

Možete registrovati svoj .ME domen koristeći usluge nekih od naših akreditovanih .ME registrara!

Neki od naših partnera:

Postanite naš registrar

Bilo koja kompanija može postati akreditovani .ME registrar:

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.