Aplikaciona forma

Možete aplicirati za .ME domen koristeći ovu aplikacionu formu (morate ispuniti polja označena sa (*)).

Informacije o aplikantu
Informacije primarnog kontakta
Informacije o sekundarnom kontaktu
.ME domen koji vas interesuje
jedan ili više njih, odvojeni zarezima ili blanko znacima
Od aplikanata se očekuje da podnesu kratak pregled svoje osnovne djelatnosti, pruže detaljne informacije o postojećim proizvodima, uslugama i projektima kompanije, uključujući broj korisnika, relevantne linkove, dokaze o prometu u posljednjih šest mjeseci, broj preuzimanja, demografiju krajnjih korisnika. i spominjanje u relevantnim online i offline medijima, kao i kratke biografije rukovodilaca kompanije i opis njihovih preduzetničkih poduhvata.
Od aplikanata se očekuje da dostave detaljan opis proizvoda (usluge) projekta koji će biti lansirani na ime domena koji vas interesuje, uključujući opis interfejsa i karakteristika proizvoda, kao i poslovni plan koji sadrži analizu tržišta, opis modela prihoda. , projektovani broj korisnika, promet, preuzimanja u prve tri godine nakon lansiranja, popis investitora (savjetnika) koji podržavaju proizvod i opis ciljne publike i ciljnih tržišta.
Od kandidata se očekuje da dostave vremenski okvir implementacije (tj. Raspored uvođenja), detaljan marketinški plan, uključujući opis marketinških aktivnosti za svaku fazu rasporeda uvođenja, listu online i offline medija koji će se koristiti u marketinškim kampanjama i listu o influenserima i blogerima koji podržavaju projekat.
Od kandidata se očekuje da osmisle ideje za zajedničku promociju .ME ekstenzije sa .ME Registrom. Pored zajedničke promocije usluge podnosioca zahtjeva (zajedničko saopštenje za javnost, aktivnosti društvenih medija i e-mail marketing), prijedlozi mogu uključivati ​​dodjeljivanje prostora za oglašavanje na web stranicama podnositelja zahtjeva u .ME registar (npr. Banner, post na blogu, popis partnera i doprinositelja itd.) i uključivanje registracije .ME domena u sveukupnu ponudu domena aplikanta (ako postoji).
Od aplikanata se očekuje da prezentiraju budžet za razvoj i marketing .ME domena koji vas interesuje, kao i obaveznu početnu naknadu koju su spremni ponuditi za domen. Naknada za plaćanje unaprijed je jednokratna uplata nakon čega se domen obnavlja / produžava po redovnom .ME obnavljanju / produženju koje je dao podnositelj zahtjeva.

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.