.ME Premium domeni od 4. marta raspoloživi za registraciju

.ME Premium domeni od 4. marta raspoloživi za registraciju

Od 4. marta u 16.00 časova po srednjeevropskom vremenu skoro 2.800 premium .ME domena biće dostupno za otvorenu registraciju preko akreditovanih .ME registrara. Ovi domeni su do sada bili raspoloživi isključivo putem aukcija ili Razvojnog programa, a od 4. marta biće dostupni po sistemu prvenstva registracije (“first come, first served“) i to preko registrara.

“.ME premium domeni su do sada bili raspoloživi samo za registraciju preko aukcija,  Razvojnog programa i, u četvrtom kvartalu 2019. godine, preko „Afternic“ platforme po tzv. “buy-now” ili „kupi-odmah“ cijenama. Na ovaj način omogućićemo milionima preduzetnika, startapova kao i pojedinaca da registruju neke od najatraktivnijih .ME domena.” rekao je Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije doMEn d.o.o., koja je agent registracije domena .me.

.me premium domeni

Koji će .ME premium domeni biti raspoloživi za registraciju preko registrara?

Postoji puno različitih opcija, ali najprivlačnije kategorije .ME domena su:

  • Domeni sa jednim i dva karaktera kao što su: X.ME Z.ME 8.ME, VR.ME, TV.ME i 4G.ME.
  • Domeni koji svojim značenjem predstavljaju poziv na akciju kao što su engleske riječi: Carry.ME, Improve.ME, Promote.ME, Refresh.ME i Include.ME.
  • Poslovne ključne riječi kao što su: Hosting.ME, Games.ME, Homes.ME, Credit.ME, Casino.ME, i Cartoon.ME.
  • Kratki domeni i skraćenice: POS.ME, Ins.ME i Are.ME.
  • Ne-engleske riječi: Casa.ME, Empleo.ME, Invita.ME, Exito.ME, Podsjeti.ME i Sans.ME.

I mnogi drugi! Kompletna lista .ME premium domena raspoloživih za registraciju nalazi se ovdje.

Autor:

Nataša Đukanović

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.