Od 30. oktobra .ME premium domeni dostupni za registraciju putem Afternic platforme

Od 30. oktobra .ME premium domeni dostupni za registraciju putem Afternic platforme

Nakon više od deset godina vođenja programa za Premium Domene, kao i rada sa startapovima, domaćim i stranim kompanijama, odlučili smo da poboljšamo i pojednostavimo postupak dodjele .ME premium domena čineći ih dostupnim svima putem Afternic platforme!

Svi zainteresovani za registraciju .ME premium domena će moći to da urade po “kupi odmah” (“buy-now”) cijeni. Spisak od gotovo 3,000 premium .ME domena biće objavljen na sajtu kompanije Afternic 30. oktobra, a registracija domena moguća je u svega nekoliko jednostavnih koraka.

Do sada najzastupljeniji metod registracije .ME premium domena bio je Razvojni program za premium .ME domene koji je podrazumijevao da zainteresovana strana podnese aplikaciju za željeni .ME premium domen koji bi bio dodijeljen nakon odobrenja i potpisivanja ugovora. Dodjela domena putem platforme kompanije Afternic predstavlja liberalizaciju ove procedure gdje bilo ko, nakon otvaranja naloga, može registrovati domen po utvrđenim “kupi odmah“ cijenama objavljenim uz listu domena.

 

predrag lesic

“Od samog početka naša ideja je da atraktivni .ME domeni budu prvi izbor najinovativnijih kompanija u zemlji i inostranstvu. Program za premium domene omogućio nam je da ostvarimo saradnju sa gigantima na internetu kao što su „Facebook“ (registrant domena fb.m i m.me) i „PayPal“ (registrant domena pp.me) ali i startapima poput „about.me“, „maps.me“ i „id.me“. Ukidanjem restrikcija i svođenjem procedure registracije na svega nekoliko klikova nadamo se da otvaramo vrata svim vizionarima koji tragaju za pravim imenom za svoj onlajn projekat.”

Predrag Lešić

Među .ME premium domenima u ponudi će se naći gotovo svi jednokarakterni i dvokarakterni .ME domeni kao što su X.ME, Z.ME, 8.ME, VR.ME, TV.ME, 4G.ME, ali i veliki broj atraktivnih kombinacija riječi koje nose značenje na engleskom jeziku i .ME ekstenzije poput Carry.ME, Improve.ME, Promote.ME, Refresh.ME i Casino.ME.

Ukoliko imate ideju kako da iskoristite neki od naših premium domena koji su na listi, obavezno posjetite stranicu o uslugama koje nudimo i postanite član naše .ME porodice!

Autor:

Nataša Đukanović

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.