PayPal.Me – vaš lični link za plaćanje baz čekanja

PayPal.Me – vaš lični link za plaćanje baz čekanja

To je link. Vaš lični link za plaćanje putem PayPal-a. Zar tu treba još nešto dodati? Dobro, ako baš insistirate. PayPal.Me je vjerovatno najjednostavniji i najprijatniji način da budete plaćeni, a omogućio vam ga je PayPal. Nema više posebnih zahtjeva ili bespotrebne gnjavaže – sve što je potrebno je da vašim prijateljima, porodici, saradnicima ili bilo kome, pošaljete svoj PayPal.Me link.

PayPal.Me će od danas biti dostupan u18 zemalja uključujući SAD, Njemačku, UK, Australiju, Kanadu, Rusiju, Tursku, Francusku, Italiju, Španiju, Poljsku, Švedsku, Belgiju, Norvešku, Dansku, Holandiju, Švajcarsku i Austriju. Svi ostali će morati malo da sačekaju dok PayPal ne vidi kako PayPal.Me posluje na ovim tržištima, ali uz malo sreće, neće biti potrebno previše vremena. 

Šta kaže .Media?

Engadget zaključuje:

Dok PayPal već nudi brojne načine da zatražite i primite novac, PayPal.me je brz i jednostavan.

Gizmodo  ima sjajnu ideju (koja nam se zaista sviđa):

Paypal želi da “Paypal Dot Me” postane slogan.

Media about PayPal.Me

Techcrunch objašnjava kako je PayPal.Me rješenje namijenjeno prvobitno za korišćenje na mobilnim uređajima:

Sa PayPal.Me ideja je bila fokusirati se na što bolje korisničko iskustvo, prije svega kada su u pitanju mobilni uređaji, koje će biti jednostavnije i brže u odnosu na tradicionalne alate koje ova kompanija koristi.

Na koji način se isplaćuje putem PayPal.Me

Detaljan opis kako PayPal.Me funkcioniše, možete pronaći u Fortune Magazine, The Verge, Techcrunch, Gizmodo, PCWorld, ZDnet i na stotinama ostalih sjajnih sajtova koji se bave novinama na ovom polju. I mi smo mislili na vas, pa smo uz pomoć lmgtfy-ja pripremili kratko, ali slatko uputstvo za vas. Sve što je potrebno jeste da pratite sljedeće korake:

  • Kreirajte personalizovanu PayPal.Me adresu tako što ćete otići na njihov veb sajt i izabrati vaše ime. U našem slučaju, ono bi glasilo PayPal.Me/DomainMe
  • Podijelite svoj personalizovani PayPal.Melink putem mejla, instant poruke, SMS poruke ili blog posta
  • Sada primalac može kliknuti na link sa bilo kog uređaja. To može biti Samsung Galaxy telefon ili iPad, Lenovo tablet ili MacBook Air. U stvari, to uopšte i nije važno, jer će PayPal.Me uvijek raditi!
PayPal.Me on any device

.Me’s dodatni savjet za korištenje PayPal.Me: PayPal je dodao još jedan veoma lijep detalj na koji korisnici mogu računati prilikom korištenja PayPal.Me servisa – u URL možete uključiti i novčani iznos. Uključivši iznos, npr. 15$, na kraj našeg URL-a PayPal.Me/DomainMe/15, iznos koji treba da vam bude uplaćen će automatski biti prikazan.

Koja je cijena ovog rješenja?

Svi transferi između korisnika u UK će biti besplatni, kao i transferi sa bankovnih računa ili postojećih PayPal naloga u SAD. Korisnici u ostalih 16 zemalja će plaćati malu naknadu, u zavisnosti od zemlje u kojoj se nalaze.

Ukoliko ne uključite iznos u link, primaoci će, nakon otvaranja PayPal.Me linka, unijeti koliko novca žele da vam pošalju i kliknuti dugme “pošalji”. To je to, novac će biti brzo uplaćen na vaš PayPal nalog – nekoliko klikova je sve što je bilo potrebno. Zaista je toliko jednostavno, zar ne? Baš kao i dobijanje izvanrednog naziva domena!

Autor:

Ivan Brezak Brkan

One thought on “PayPal.Me – vaš lični link za plaćanje baz čekanja

Comments are closed.

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.