.ME Premium domeni

.ME Premium domeni su veoma vrijedni .ME domeni, kao što su na primjer ključne riječi, skraćenice ili domeni koji pozivaju na akciju i imaju prirodno upadljivu marketinšku poruku. Oni su rezervisani za najinovativnije ideje i biznise, a to možeš biti upravo ti!

Zamisli da kupuješ kartu za koncert tvog omiljenog benda. Daćeš sve od sebe da nađeš kartu najbližu bini, umjesto da budeš zaglavljen negdje u zadnjem redu odakle se ništa ne vidi. Da, to košta malo više u odnosu na regularnu kartu, ali mogućnost rukovanja sa frontmenom benda je neprocjenjiva! Ili, ako si najveći fan cijelog benda, vjerovatno ćeš dići kredit kako bi kupio VIP paket tako da možeš da se družiš sa bendom poslije koncerta. Mi te ne osuđujemo!

“Izabrali smo ‘WA.ME’ kao URL za brendove jer je kratko i lako se pamti i pomaže aplikaciji WhatsApp da se poveže sa kompanijama i organizacijama do kojih nam je stalo.”

Carl Woog, portparol aplikacije WhatsApp

Ova analogija može se primijeniti na premium domene. Ako želiš da stvoriš nezaboravnu marketinšku poruku, stupi u kontakt sa više ljudi i izgradi jedinstven brend, IZABERI PREMIUM.

.ME Premium domeni su veoma vrijedni .ME domeni, kao što su ključne riječi i domeni koji pozivaju na akciju i imaju prirodno upadljivu marketinšku poruku. Pokušaj da zaboraviš usluge koje se zovu About.ME, Return.ME ili Join.ME. Nemoguća misija!

Do danas, hiljade .ME Premium domena su već pretvoreni u uspješne online usluge koje generišu milione eura prihoda. S druge strane, još uvijek ih ima dosta koji čekaju na tim iskusnih preduzetnika sa inovativnim idejama. Pogledaj listu preostalih Premium domena:

Kako registrovati .ME Premium domen?

Preko Afternic platforme

Do 30. decembra 2019. godine .ME premium domeni su raspoloživi preko Afternic platforme po “kupi-sada” principu. Pročitaj više o tome ovdje.

Premium domeni koji nisu alocirani do 30. decembra 2019. godine biće raspoloživi preko akreditovanih registrara u 2020. godini. Više informacija o tome ćemo objaviti u januaru 2020.

Premium domain program

Možeš aplicirati za .ME Premium domen kroz naš Premium Domain Program. Premium Domain Program je dizajniran da spoji najatraktivnije .ME domene, koji su rezervisani od strane agenta registracije .ME domena, sa najinovativnijim projektima, uslugama i web stranicama.

Mi pozivamo sve kompanije, velike ili male, postojeće ili one u startap fazi, da podnesu zahtjev za korišćenjem jednog od tih fantastičnih, rijetkih imena. Kada podneseš zahtjev, .ME tim će ga pregledati i kontaktirati te.

Obrazac zahtjeva i smjernice

Kako bi učestvovali u Programu, podnosioci zahtjeva treba da dostave ispunjen obrazac zahtjeva. Smjernice za ispunjavanje zahtjeva nalaze se u obrascu, a ako je potrebno, podnosioci mogu poslati dodatne informacije pod nazivom “Dodatak zahtjevu” na email vuksan [at] domain.me.

Za više informacija, posjetite dio našeg FAQ premium domeni.

Kriterijumi za dodjeljivanje Premium domena

Ove kriterijume bi trebalo da imaš na umu kada podnosiš zahtjev:

“Kada smo odlučivali o imenu domena za naš website, tražili smo ime koje bi održavalo ličnu vezu koju želimo da uspostavimo između našeg brenda i korisnika. .ME domen nam je omogućio da ispunimo taj cilj i veoma smo zadovoljni odlukom da odemo u tom pravcu.”

Lucas Alner, izvršni direktor Diagnose.ME

  1. Premium domen za koji podnosiš zahtjev mora biti korišćen kao primarni URL za web stranicu, stranicu za proizvode ili stranicu za usluge.
  2. Web stranica, stranica za proizvode ili stranica za usluge ne mogu sadržati ili promovisati seksualno orjentisan materijal ili reklame.
  3. Podnosilac zahtjeva (i) ne može imati namjeru da domen koristi za lične svrhe, (ii) ne može se prijaviti kao pojedinac, i (iii) ne može biti jedini vlasnik.
  4. Podnosilac zahtjeva mora biti u mogućnosti da demonstrira značajan saobraćaj ili da da ponudu jednokratne uplate koja ne uključuje godišnje registracione naknade.
  5. Podnosilac zahtjeva mora da se složi sa drugim uslovima šablona ugovora, uključujući i minimum od 3 godine termina i ograničenih prava tokom tog minimalnog perioda.

Zašto ti je potreban premium domen?

“Kada smo vidjeli da je domen ID.ME dostupan, bili smo veoma uzbuđeni. U ta četiri slova sva suština našeg brenda može da stane – digitalni identitet i personalizacija. Vjerujem da je .ME domen sledeća velika stvar u premium digitalnim proizvodima.”

Blake Hall, ID.ME

U principu, kompanije mogu registrovati dostupne (nerezervisane) domene koristeći svog registrara, ili, kao što je to obično slučaj, kompanija može napraviti ponudu da registruje domen koji je već registrovan i/ili se trenutno koristi direktno od njegovog “vlasnika”. Ipak, ako kompanija traži domen koji se sastoji od poznate riječi ili ključne riječi, to može biti skupo ili može dovesti do dugog i komplikovanog URL linka koji je blaga varijacija na ime kompanije, proizvoda ili usluge. Mi smo zbog toga uveli Premium Domain Program.

Budući da su premium domeni rijetki i često nedostupni, mi smo rezervisali mnoge ključne riječi i uobičajene fraze za domene koje će u budućnosti koristiti kreativne kompanije, online zajednice, startapovi i preduzetnici sa velikim idejama i vrijednim uslugama.

Ko su korisnici premium domena?

pp.me
“.ME domeni su savršeni za web koji se gradi oko korisničkog iskustva. Na kraju krajeva, sve je skoncentrisano na tebe..”

Ryan Fujiu, About.ME

Korisnici premium domena su poznate kompanije kao što su: WordPress (wp.me), Google (ro.me i g.me), Facebook (fb.me i m.me), WhatsApp (wa.me), Time Magazine (ti.me), Viber (vb.me), PayPal (pp.me i paypal.me), SAP (build.me), Telegram (t.me), Mail.ru (ok.me i tt.me), kao i startapovi: maps.me, store.me i tomorrow.me.

Neka tvoj domen šalje pravu poruku!

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.

?>