Kako registrovati .ME domen

Agent registracije .ME domena je B2B (business-to-business) kompanija, što znači da naše usluge nudimo isključivo kroz druge kompanije, u ovom slučaju registrare i njihove mnoge preprodavce. Većina velikih registrara domena nude .ME domen. Međutim, proces možeš započeti i ovdje:


Korak 1

Ukucaj ime domena u prostor za pretraživanje na vrhu ekrana


Korak 2

Izaberi svog registrara* sa liste .ME akreditovanih registrara


Korak 3

Registruj svoj .ME domen kod svog izabranog registrara


*Registrar je organizacija ili kompanija koja je naš biznis partner i prodaje domene krajnjem korisniku. Kako bi pronašao najboljeg registrara za sebe, pogledaj našu listu .ME registrara, organizovanu po zemlji ili po azbučnom redu. Svaki od registrara posluje širom svijeta, i može da registruje domen za tebe, bez obzira na to gdje živiš.

Ako ti je potrebna pomoć pri izboru imena domena, pogledaj ovaj post!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.

?>