WHOIS Zahtjev za pribavljanje podataka

U skladu sa GDPR-om, više ne prikazujemo lične informacije privatnih lica u našoj WHOIS bazi. Ako imaš pravosnažni razlog da kontaktiraš vlasnika određenog .ME domena, možeš ispuniti obrazac ispod.

Detalji organizacije/kompanije
Lične informacije
you@your-domain.me
Informacije o domenu
Moj zahtjev je podržan sledećim dokumentima:
Važno obavještenje

.ME registry attaches great importance to the privacy of its domain name holders.
You should understand that disclosure of such private data is exceptional and is subject to strict conditions.
Before private data can be disclosed to you, you must confirm (by ticking the boxes):

.ME registar pridaje veliku važnost privatnosti podataka svih koji registruju .ME domena. Trebalo bi da shvatite da je otkrivanje takvih privatnih podataka bitno i da podleže strogim uslovima. Prije nego što vam možemo otkriti bilo koje podatke privatne podatke, morate potvrditi (označavanjem polja):

Only properly completed requests will be processed.

Uslovi korišćenja

Copyright © Domain.me, 2008-2019

Kompanija doMEn d.o.o. koristi informacije dostavljene na ovom obrascu da bi bila kontaktu sa korisnicima, kao i da obezbijedi redovna ažuriranja i promociju.Obavijesti nas na koji te način možemo kontaktirati: email, direktna pošta, prilagođeno online reklamiranje. Takođe se, u svakom trenutku možeš predomisliti klikom na "unsubscribe" link koji možeš naći u dnu svakog e-mail-a koji ti pošaljemo, ili tako što ćeš nas kontaktirati na newsletter@domain.me. Prikupljene informacije neće biti zloupotrijebljene. Za više informacija o našim načelima privatnosti, pogledaj Uslove korišćenja. Klikom na "subscribe", slažeš se da možemo obrađivati tvoje informacije u skladu sa ovim uslovima. Kao marketing platformu koristimo MailChimp. Klikom na "subscribe" dozvoljavate prebacivanje informacija osebi na Mail Chimp radi dalje obrade. Za više informacija o MailChimp načelima privatnosti klikni ovdje.